+47 70 15 53 10

HANS eMIL 

Tlf. 97013176

T

 

 

Utdanning:

- Internasjonal Lisensiert Personlig Trener & Coach, Personal Training School Stocholm (blåkortet)
- Certification in Applied Functional Science, Gray Institute.
- BsC. Ernæring deltid, Bjørknes Høyskole.
- Bayesian PT Course, Bayesian Bodybuilding Menno Henselmans.
- En rekke andre kurs innen ganganalyse, holdningsanalyse, biomekanikk, fettforbrenning og livsstilsendring.


Erfaring:

Hans Emil har alltid vært interessert i å bevege seg, og har erfaringer med mye forskjellig opp gjennom årene. Per dags dato ligger hovedinteressen i trening for å optimalisere kroppssammensetning gjennom skreddersydd treningsprogram og kost, livsstilsendring og funksjonalitet. Hans Emil har tidligere erfaringer med fotball, wing chun, Sanda og boksing.

Hans Emil tilbyr:

PT timer:
Treningstimer med stort fokus på individet og tilpasning av øvelser deretter. Riktig teknikk, økt kunnskap og selvtillit er viktige momenter.

Kostholdsveiledning:
Tilpasset kost etter treningsmål og individet. Nøkkeltemaer: tradisjonskost, optimal fordøyelse, fettforbrenning, myter, broscience, forskning, livskvalitet, kost for optimal muskelvekst.

Treningsprogram:
Treningsprogrammet blir tilpasset etter ditt nivå og utgangspunkt. Opplegget blir basert på en rekke faktorer; fibertypefordeling, ganganalyse, holdningsanalyse og konsultasjonen mellom pt.

Hans Emils treningsfilosofi
Kvalitet og etterlevelse bestemmer utfallet. Med andre ord; En må finne noe som en trives med og kan holde over tid. For mange har en for rigid og restriktiv tilnærming, noe som kan føre til negative assosiasjoner til trening og kost.